Přidej
dotaz
3.10.2017 | 1

Dobrý den, jsem na vozíku asi rok a potřebuji si najít zubaře, který by byl samozřejmě bezbariérový. Jsem ze Zlínského kraje, ideálně v okolí Vsetína. Děkuji

Diskuse

Hana Sixtová, sociální pracovnice CZEPA | 3.10.2017 14:56

Dobrý den,

nedávno jsme se setkali s podobným dotazem (z jiné lokality) a v rámci internetových vyhledávačů zadávali hesla typu "zubní ordinace bezbariérový přístup". Našli jsme tak řadu odkazů na zubní ambulance, které jsme následně zveřejnili v článku "Zubař s bezbariérovým přístupem" zde na síti Vozejkov. Někteří klienti pak přidali vlastní reference a tipy.

 

V rámci tohoto mapování evidujeme i odkaz na zubní ambulance v rámci Budovy 51 ve Zlíně, která uvádí bezbariérový přístup. Tuto informaci doporučujeme ověřit.

 

CZEPA dále provozuje mapu bezbarierových míst VozejkMap, kde je také zadána s bezbariérovým přístupem Pokliknika v Rožnově pod Radhoštěm, kde podle webu ordinují i zubní lékaři.

 

Přeji Vám hodně štěstí při hledání zubaře. Budeme rádi za Vaši zpětnou vazbu na email czepa@czepa.cz. Svou referencí můžete obohatit další, kteří řeší podobný problém. Děkujeme.

 

S pozdravem

Bc. Hana Sixtová

sociální pracovnice

Přidej odpověď
banner-handy.jpg
skoda_neridit_banner_vozejkov_550x160px_1.png