Přidej
dotaz
12.4.2021 | 1

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat, v současnosti začínám vybírání elektrického vozíku, nicméně jsem zjistil že bych i do vyřízení rád vyjel někam na výlet. Bohužel nemám v současnosti finance na pořízení nějaké z různých elektrických pohonů pro mechanický vozík (hurt-e atp.) a zajímalo mě, jestli je někde možné si takový pohon třeba na 2-3 dny půjčit? Sám jsem nebyl schopný nic najít, budu tedy rád za případné rady a předem děkuji za odpovědi.

Milan.

Diskuse

Monika Kupková, sociální pracovnice Odborného sociálního poradenství CZEPA | 14.4.2021 10:47

Dobrý den pane Milane,

na základě Vašeho dotazu jsem mapovala půjčovny kompenzačních pomůcek, které by elektrické pohony mohli mít v nabídce a bohužel musím konstatovat, že pro Vás nemám žádný tip.

S kolegyní jsme Váš dotaz konzultovali přímo s firmou Hurt a následně i s firmou Ortoservis. Bylo nám sděleno, že zápůjčky elektrických pohonů nemají v nabídce a ani po této službě neměli poptávku. Problémem by při zápůjčce byl fakt, že k uchycení elektrického pohonu je třeba individuální nástavec. Obě firmy jsou schopny Vám pomůcku přijet ukázat a nechat vyzkoušet, zápůjčky však nerealizují.

Omlouváme se, ale bohužel Vám nejsme schopni poradit.

S pozdravem

Kupková Monika, sociální pracovnice

 

 

Přidej odpověď
banner-handy.jpg
skoda_neridit_banner_vozejkov_550x160px_1.png