Přidej
dotaz
5.7.2020 | 1

Hezký den,

ráda bych se zeptala kde je v Královehradeckém kraji vhodný ergoterapeut a fyzioterapeut pro spinální pacienty? Partnerova diagnóza je spastická tetraplegie. Bydlíme přímo v Opočně (okr.Rychnov nad Kněžnou). Také bych se ráda zeptala jaké další možnosti rehabilitací apod.v Královehradeckém kraji máme? A také na antidekubitní podsedák. V týdnu proběhlo měření a maximálně mu vyhovuje gelový podsedák. Víme, že musíme kontrolovat, aby se na něm partner nezpotil. Máme v plánu zakoupit ještě náhradní do vozidla, nějaký termovak a v případě potřeby jej vyměňovat. Problém je ale v tom, že na něm klouže z EIV. Kdyby neměl břišní pás, tak sjede. Dá se toto pořešit u výrobce jiným potahem? Moc děkuji za info.

Diskuse

Hana Sixtová, sociální pracovnice CZEPA | 8.7.2020 11:27

Dobrý den,
ohledně doporučení fyzioterapeutické péče v okolí Opočna jsme využili konzultaci našeho člena/klienta z místní lokality. Byly nám tak pro Vás doporučeny tyto kontakty:

- MUDr. Jiří Zilvar, Dobruška, ordinace rehabilitace a fyzioterapie https://www.fyzioterapie-rehabilitace.cz/mudr-jiri-zilvar/
- Rehabilitační klinika FN Hradec Králové https://www.fnhk.cz/rehab
- MUDr. Falta, Rehabilitační pracoviště Faust, Náchod http://www.faltarhb.cz/seznam-pracovist/nachod/
- Agentura domácí péče Mgr. Zuzana Luňáková, České Meziříčí https://www.lunakova.com/web/.

Řešení vhodného antidekubitního sedáku bych doporučila konzultovat s kolegyní Zdeňkou Faltýkovou, fyzioterapeutkou, ergoterapeutkou, specialistkou na spinální problematiku, kterou můžete oslovit na emailu faltynkova@czepa.cz či volat na číslo 775 980 952.

S pozdravem
Bc. Hana Sixtová, sociální pracovnice CZEPA

Přidej odpověď
banner-handy.jpg
skoda_neridit_banner_vozejkov_550x160px_1.png