Přidej
dotaz
18.12.2015 | 1

Dobrý den,
ráda bych strávila s ochrnutým manželem pár dní v lázních. Zajistila jsem pobyt v lázních Bohdaneč. Včera mi volali, že z jejich strany není možné zajistit zvýšenou postel, aby se pod ní dostal "cestovní" zvedák Sito od Meyry. Zklamání veliké, měli jsme jet 14.ledna 2016 a byl to náš jediný dárek pod stromeček. Až takový problém mi to nepřijde, vše si zajistím sama. Pár procedur by mi pomohlo, pečuji pátý rok. Nevíte prosím vás o lázních, kde by nás přijali v pohodě....Manžel na vozíku nebo na pokoji, TV podmínkou. Pokoj, kde se vejde zvedák vedle elektrického vozíku Pride. Výtah a ostatní prostory bezbariérové. Do 150 km od Mladé Boleslavi. Velmi děkuji za odpověd. A to nevypisuji všechno negativní okolo zajištování lázní. Mějte hezké dny. Nada Wolfová

Diskuse

Zdeňka Faltýnková | 22.12.2015 15:54

Dobrý den,

v požadované vzdálenosti máme dobré zkušenosti s bezbariérovým prostředím, kde se i léčí lidé pohybující se na elektrickém vozíku, s Janskými lázněmi. Ubytování však musí být v Lázeňském domě nebo Janském Dvoře, kde je vše bezbariérové. Bližší informace si vyžádejte na recepci, která je v Janském Dvoře. Web viz.: http://www.janskelazne.com/cz/.

Můžete se poptat v Lázních Bohaneč, kde jsme před časem konzultovali bezbariérové úpravy, ale nevíme, zda už byly realizovány.

S pozdravem

Zdeňka Faltýnková

 

Přidej odpověď
banner-handy.jpg
skoda_neridit_banner_vozejkov_550x160px_1.png