Přidej
aktualitu
foto k článku
7.11.2018 | Celá ČR | Vozejkov

Volba předsedy Českého rybářského svazu

24. listopadu 2018 se na sněmu Českého rybářského svazu uskuteční volba jeho budoucího předsedy.

Vážení přátelé a kamarádi organizace handicapovaných rybářů Kladruby,

 

dovolte nám, abychom Vás seznámili s naším postojem k veledůležité volbě, která nás všechny v nejbližších dnech čeká! Jak již asi víte, v sobotu 24. listopadu 2018 se koná sněm Českého rybářského svazu, na kterém se uskuteční volba jeho budoucího předsedy. 

 

Chceme vám sdělit, že i naše Místní organizace těžce tělesně postižených rybářů Kladruby má svého zástupce na sněm, který bude o volbě rozhodovat. O předsedu ČRS se uchází čtyři kandidáti… věřte, že jsme nad naším stanoviskem velmi usilovně přemýšleli, zvažovali jsme všechny možné varianty naší volby a dospěli jsme k jedinému rozumnému řešení, které může naši organizaci posunout vpřed a zajistit nám rozvoj a potřebnou podporu do dalších let naší činnosti. Budeme volit skvělého člověka, který je nám po celou dobu nápomocen, podporuje nás ve všech oblastech, předává nám své zkušenosti a rady, osobně se účastní našich závodů a akcí, prostě nám za poslední léta přirostl k srdci. Za to vše mu patří velký dík a naše stávající podpora! Všichni, kteří nás sledujete, tak dobře víte, že naším kandidátem na předsedu ČRS nemůže být nikdo jiný, než pan DUŠAN HÝBNER.

 

Apelujeme na Vás, abyste nebyli k volbě lhostejní, řádně si promysleli všechna pro a proti a mířili svou podporu správným směrem. Ti, kteří se voleb přímo neúčastní, či nemohou významněji volbě přispět  žádáme, aby alespoň drželi na dálku Dušanovi palce, nejen kvůli nám „Kladrubákům“, ale především kvůli světlé budoucnosti celé členské základny, protože tento „hrdý středočech“ to myslí se všemi slušnými rybáři dobře, zajímají ho názory a problémy Vás všech a je ochoten a schopen pro náš všechny udělat velký kus práce.

 

Za handicapované rybáře v ČR děkujeme všem za dosavadní podporu a součinnost a věříme v úspěšnou budoucnost rybářské komunity!

 

S pozdravem a úctou   

-------------------------------------------------
Tomáš Kučera a Jan Porhansl 
Předseda a hospodář

Přidej komentář
banner-handy.jpg
skoda_neridit_banner_vozejkov_550x160px_1.png