Přidej
příběh
foto k článku
2.10.2018 | Celá ČR | Vozejkov

Navzdory bariérám - uzávěrka přihlášek se blíží

Propozice pro fotografickou soutěž. Přihlášky ještě do 15. října 2018.

Cena se uděluje za fotografie, které nejlépe zobrazují okamžiky, kdy člověk se zdravotním postižením překonal stávající bariéry, ať už architektonické, informační nebo i mezilidské.

 

Dílo se přihlašuje do soutěže na sekretariát Vládního výboru pro zdravotně postižené občany, a to na email fotosoutez@vlada.cz  do 15. října 2018. Fotografie se zasílají ve formátu JPG ve velikosti max. 6 MB. Přihlásit se mohou profesionálové i amatéři z České republiky.

 

Přihláška musí obsahovat jméno autora, kontakt, název díla, údaje, kde a kdy byla fotografie pořízena, případně i její popis. Do soutěže budou přijaty od každého autora maximálně 3 snímky. Přihlášením do soutěže autor deklaruje, že je majitelem autorských práv k soutěžnímu příspěvku. Přihlášku může předložit autor sám nebo libovolná fyzická či právnická osoba se souhlasem autora, který musí být k přihlášce přiložen.

 

Autor fotografií přihlášením do soutěže souhlasí, že Vládní výbor pro zdravotně postižené občany může snímky veřejně vystavit a případně dále používat k propagačním účelům.

 

Nejlepší díla vybere nezávislá porota. Uděluje se 1., 2. a 3. cena, případně čestné uznání.

 

Ceny vítězům uděluje předseda vlády České republiky – předseda Vládního výboru pro zdravotně postižené občany. Vyhlášení výsledků a předání diplomů vítězům proběhne na Slavnostním večeru k Mezinárodnímu dni osob se zdravotním postižením, kde budou vítězné fotografie vystaveny. 

 

Přidej komentář
banner-handy.jpg
skoda_neridit_banner_vozejkov_550x160px_1.png