Přidej
aktualitu
foto k článku
7.9.2017 | Středočeský kraj | Vozejkov | 2

Cvičení v Kutné Hoře

Dvoudenní kurz "Život je jedinečný a neopakovatelný, proto o něj pečujme i na invalidním vozíku".

Foto: René Svoboda; Leoš Lacina; GASK

 

 

Nově jsou volná místa i pro zájemce bez ohledu na místo bydliště...

 

Ing. Leoš Lacina, člen CZEPA, pořádá ve spolupráci se Školou zdraví terapeutky Eleny Tomiliny dvoudenní kurz  "Život je jedinečný a neopakovatelný, proto o něj pečujme i na invalidním vozíku". 
Akce pro zájemce ze Středočeského kraje, která se uskuteční ve dnech 1. - 2. října 2017 (neděle - pondělí) v Kutné Hoře je mimořádná:
  • odborný program bude v Galerii středočeského kraje (GASK), v barokním refektáři bývalé Jezitské koleje, s výhledem na Chrám sv. Barbory
  • akce pro 25 osob se zdravotním postižením - vozíčkáře, včetně ubytování v Hotelu Mědínek Old Town a stravy, je zdarma.

 

 

 
Foto: René Svoboda; Leoš Lacina; GASK
Leoš Lacina k odbornému programu sděluje: “Projekt je zaměřen na ozdravění a harmonizaci vlastního těla a duše, na zlepšení pohyblivosti páteře a kloubů a na umění nabírat a vyrovnávat energii v těle. V životě není mnoho věcí, které můžeme kontrolovat, ale pokud vyvineme určité úsilí, pak můžeme mít pod kontrolou to, jak vypadáme a jak se cítíme.  Umožníme poznat a zažít na vlastní kůži zázračný vliv osvědčených východních léčebných metod. Ze všech druhů Čchi-kung cvičení a Tao Jógy jsme se snažili vybrat ta nejjednodušší, efektivní, univerzální a dostupná pro všechny bez ohledu na věk a druh postižení, jsou nenáročná. Lektorka bude nejen vysvětlovat principy prevence a zmírnění jednotlivých postižení účastníků, ale i ukáže každému individuálně cvičení,  která mohou vést ke zlepšení. Každý účastník dostane darem DVD s cvičením a soubor meditačních obrazů Eleny Tomiliny. Srdečně všechny zveme.“

 

Bližší informace 

 

Registrace zájemců nejpozději do 25. září 2017 zde.

 

 

 

 

Diskuse

CZEPA | 18.9.2017 9:07

Podle aktuálních informací organizátora se mohou hlásit i zájemci z jiného než Středočeského kraje.
Využijte poslední volná místa.

CZEPA | 22.9.2017 12:05

Poslední 3 volná místa!

Přidej komentář
banner-handy.jpg
skoda_neridit_banner_vozejkov_550x160px_1.png