Přidej
aktualitu
foto k článku
1.9.2014 | Celá ČR | Centrum Paraple o.p.s.

Výlet do Londýna s Bezbatour

Pojeďte v říjnu s Bezbatour na 3 dny do Londýna.

DATUM: 11. - 13. října 2014


CENA: od 9 500Kč,-


CENA ZAHRNUJE: letenku, transfer, ubytování se snídaní, delegáta, cestovní pojištění.

 

Uvidíte hlavní památky, přední galerie i atrakce jako největší "ruské kolo" London Eye. Nemusíte už nic plánovat ani ověřovat, vše je pro vás připraveno.
Londýn, jedna z nejvýznamnějších světových metropolí, nabízí všem turistům nekonečné množství zážitků. Záleží jen na vás, jestli se při pobytu v hlavním městě Spojeného království spokojíte s návštěvou notoricky známých pamětihodností, nebo se spíše rozhodnete poznat rozmanitý život současných obyvatel pulzujícího multikulturního města nad Temží. Ať zvolíte jakoukoliv možnost, buďte si jisti, že Londýn vás nezklame.


Hlavní město historicky významné Velké Británie se může pyšnit nepřeberným množstvím památek, které stojí za zhlédnutí a na jejichž dokonalé poznání by turista potřeboval mnohonásobně větší množství času, než se mu obvykle během pobytu dostává. Jednou z nejznámějších londýnských staveb je bezesporu Westminsterský palác, jehož součástí je hodinová věž Big Ben. Westminsterský palác je sídlem Parlamentu Spojeného království Velké Británie a Severního Irska a většina stavby v neogotickém stylu pochází z 19. Století. V průběhu rušného dne, ocení znavený cestovatel jistě možnost odpočinku v některém z londýnských parků. Nejznámějším z nich je určitě Hyde Park, nabízející jak sportovní vyžití, tak i možnost předvedení vlastních rétorských schopností ve Speakers' Corner. Londýn je proslulý i svými náměstími, za všechny tedy uveďme alespoň Piccadilly Circus s pověstnými neonovými reklamami a nezapomeňme ani na Trafalgar Square, kterému dominuje nepřehlédnutelný Nelsonův sloup. V oblasti Covent Garden vás čeká obchodní a zábavní centrum, Královská opera a od roku 2005 obdoba hollywoodského chodníku slávy – Ulice hvězd, která vás dovede až ke katedrále svatého Pavla, sídlu arcibiskupa londýnského. Budeme-li pokračovat dále podél řeky, dojdeme k pevnosti Tower of London, která sloužila především jako žalář pro vězně z vyšších vrstev.

 

Bližší informace sledujte na www.bezbatour.cz, +420 734 105 489

Přidej komentář
banner-handy.jpg
skoda_neridit_banner_vozejkov_550x160px_1.png