Přidej
aktualitu
foto k článku
16.6.2015 | Celá ČR | Vozejkov | 2

VozejkMap v novém kabátě, s šikovným vyhledáváním.

Nová verze databáze bezbariérových míst VozejkMap.

VozejkMap - databáze bezbariérových míst - má nový web s praktickým systémem vyhledávání. Obsahuje již více jak 8000 ověřených bezbariérových míst.

 

Mobilní aplikace pro chytré telefony a webové rozhraní nabízí mapu, navigaci a informace o bezbariérových místech v celé ČR i v zahraničí. Umožňuje vozíčkářům naplánovat si cestu tak, aby se nedostali do potíží a mohli cestovat samostatně. Pomůže najít například nejbližší bezbariérovou kavárnu či WC. Data jsou zadávána a ověřována samotnými vozíčkáři.

 

Aplikaci si k začátku června 2015 stáhlo 1444 uživatelů (1076 pro systém Android, 368 pro iOS). Stáhněte si ji zdarma také Vy do svého mobilního zařízení, nebo ji využívejte pro plánování Vašich letních cest na webové stránce www.vozejkmap.cz

 

Pro nové i skalní příznivce připravil VozejkMap předprázdninovou novinku - novou webovou verzi aplikace, s vylepšeným systémem vyhledávání. Vyzkoušejte ji a dejte nám vědět, pokud byste měli další nápad na zlepšení nebo jinou zpětnou vazbu,  na e-mail: vozejkmap@czepa.cz.

 

Ať jste již spíše příznivci dobrých kaváren: http://www.vozejkmap.cz/kava-s-parou-7328, nebo akčních vodních sportů: http://www.vozejkmap.cz/aquaworld-lipno-6815, na své si prostřednictvím VozejkMapu určitě podle svého gusta přijdete i Vy. A nezapomeňte zkouknout, že už jsou v databázi přidaná také Vaše oblíbená bezbariérová místa, která můžete ostatním doporučit.

 

Česká asociace paraplegiků - CZEPA

Stanislav Kubík, administrátor VozejkMap

 

2015_6_15_New_VozejkMap.jpg

 

Diskuse

BOrej | 25.6.2015 10:38

Nevím, ale zdá se mi, že ten Vozejkmap je stále složitý na hledání i vkládání údajů. Možná na mobilu nebo tabletu je to lepší, ale na notebooku hrozný.

Ale třeba jsem jen jediný ,kdo to tak neovládá

Hana Sixtová, sociální pracovnice CZEPA | 29.6.2015 9:14

Nemám chytrý telefon ani tablet, a když jsem hledala či vkládala, tak vždy přes počítač. Osobně se mi to nezdá složité. Pokud máte s něčím potíže, můžete se obrátit na Standu Kubíka, administrátora - vozejkmap@czepa.cz.

Přidej komentář
banner-handy.jpg
skoda_neridit_banner_vozejkov_550x160px_1.png