Přidej
aktualitu
foto k článku
20.5.2016 | Celá ČR | Vozejkov | 1

Volby CZEPA 2016

Volby do předsednictva i do revizní komise CZEPA elektronickou formou.
Vážené členky, vážení členové,

 

nastal čas pro Vaši kandidaturu do předsednictva a revizní komise CZEPA. Vytvořili jsme a spustili 3 elektronické formuláře, které můžete v termínu 20.5.  30.6.2016 vyplnit:

 

 

Každý člen může kandidovat jak do předsednictva, tak i do revizní komise (v případě úspěšné volby se kandidát rozhodne pouze pro jednu funkci). Do předsednictva také můžete předjednat a nominovat kandidáty, kteří nemusí být s asociací přímo spojeni, ale mohou svou pozicí, kontakty, či vlivem činnost organizace aktivně podporovat. 

 

Letošní volby předsednictva a revizní komise proběhnou „per rollam“, bez svolání zasedání, tudíž elektronickou formou. Z důvodu přípravy voleb elektronickým způsobem je předpokládaný termín voleb v září 2016. 
 
Kompletní informace k volbám najdete na webových stránkách CZEPA.
 
Věřím, že Vám budoucnost tak potřebné asociace pro spinální pacienty není lhostejná a budete kandidovat nebo nominovat vhodného kandidáta.
S pozdravem
 
Mgr. David Lukeš
jednatel

Diskuse

BOrej | 23.6.2016 15:43

Mnoho eventuálních zájemců asi odradí fakt cestování do Prahy, neboť jsou hlavní schůzová jednání pouze v Praze, ale to je bohužel u většiny spolků.

Druhý možný faktem je, že se dnes všude upřednostňuje VŠ vzdělání a jak se říká lidově  strejda z traktoru by šanci asi stejně neměl.

Takže asi nával z řad vozíčkářů o tyto volby nebude, i když činnost v CZEPA je bohulibá.

Přidej komentář
skoda_neridit_banner_vozejkov_550x160px_1.png
banner-handy.jpg