Přidej
aktualitu
foto k článku
17.1.2019 | Celá ČR | Vozejkov

Spolupráce s Úřadem práce v oblasti zaměstnávání

CZEPA navázala spolupráci s některými krajskými pobočkami Úřadu práce.

Foto zdroj: Archiv CZEPA

 

Česká asociace paraplegiků - CZEPA navázala spolupráci s některými krajskými pobočkami Úřadu práce. Přednášky již absolvovala Krajská pobočka Hlavního města Prahy, kraj Vysočina a Středočeský kraj. V dalších týdnech pak proběhnou přednášky v Ústeckém kraji a Českých Budějovicích. Pro poradce osob se zdravotním postižením (dále jen OZP) jsme připravili přednášky týkající se zaměstnávání osob po poškození míchy a peer mentoringu. Poradcům předáváme informace týkající se problematiky klientů po poškození míchy, sdílíme zkušenosti v oblasti přístupu a komunikace s klientem a zaměstnavatelem, úprav pracovního prostředí či bezbariérovosti...

 

Společně se zamýšlíme nad další vzájemnou spoluprací a hlavně nad tím, jak informovat o možnostech podpory Úřadu práce v oblasti zaměstnávání (zprostředkování zaměstnání, rekvalifikace, sociální rehabilitace) a motivací klientů k návratu na trh práce a zároveň zaměstnavatelů k vytváření pracovních míst pro osoby zdravotně postižené.

 

Jsme teprve na začátku mravenčí práce, ale s vidinou lepších zítřků…

 

Pokud byste měli zájem o více informací v oblasti zaměstnávání, chtěli jste propojit s konkrétním poradcem pro OZP, neváhejte se na nás obrátit a my Vám rádi předáme informace a kontakty.

 

Zájem Úřadu práce nás velice těší a věříme, že bude přínosný i pro Vás.

Přidej komentář
banner-handy.jpg
skoda_neridit_banner_vozejkov_550x160px_1.png