Přidej
aktualitu
foto k článku
4.5.2018 | Celá ČR | CZEPA

Poskytovatelé energie přihlížející na průkaz ZTP/P

V případě, že hledáte jako osoba zdravotně postižená (ZTP/P) dodavatele, který přihlíží k vašemu postižení a nějakým způsobem na jeho základě snižuje své sazby, je možné v České republice využít elektřinu od dvou společností.

Jedná se o společnost ČEZ, která nabízí tarif BASIC SP, u kterého získáte sníženou sazbu pravidelné měsíční sazby, bezplatné poradenství a libovolný způsob hradit zálohy. Ke sjednání smlouvy je možné zavolat na číslo 840 840 840, kde vám budou sděleny potřebné informace popřípadě rovnou zajít na kontaktní místo a prokázat se průkazem ZTP či ZTP/P.

(https://www.cez.cz/edee/content/file/pece-a-podpora/pos-materialy/brozura_basic_sp.pdf)

 

Druhou variantou je společnost Elimon, kde je možnost obdržet pravidelnou slevu 10 Kč na každou MWh. Držitel průkazu ZTP nebo ZTP/P, anebo osoba blízká, žijící ve společné domácnosti s držitelem průkazu ZTP nebo ZTP/P a mající s ním shodné trvalé bydliště předloží pro poskytnutí slevy občanský průkaz a kopii průkazu ZTP nebo ZTP/P. Smlouva o sdružených službách dodávky elektřiny nebo plynu je uzavřena na jméno žadatele nebo osobu blízkou žijící s ním ve společné domácnosti. V případě pominutí důvodů přiznání výhod ZTP nebo ZTP/P nebo změny trvalého bydliště je Účastník povinen neprodleně nahlásit tyto skutečnosti poskytovateli.

(http://www.elimon.cz/data/podminky_ziskani_slevy_ZTPP_2016.pdf)

Přidej komentář
banner-handy.jpg
skoda_neridit_banner_vozejkov_550x160px_1.png