Přidej
aktualitu
foto k článku
Budova Centra Paraple
Pohled do zahrady
Přesuny (auto)
28.11.2017 | Celá ČR | Centrum Paraple o.p.s.

POBYTOVÁ SLUŽBA CENTRA PARAPLE NABÍZÍ V ZIMNÍCH TERMÍNECH VOLNOU KAPACITU

Začátkem roku mohou lidé s poškozením míchy ještě využít komplexní třítýdenní službu Centra Paraple. ...

Začátkem roku mohou lidé s poškozením míchy ještě využít komplexní třítýdenní službu Centra Paraple. Podporu a pomoc na cestě k naplněnému životu poskytuje krátce po úrazu i kdykoliv v průběhu dalšího života, pokud se klient nachází v nepříznivé sociální situaci. 
Sociální pracovníky, kteří zmapují situaci a posoudí možnosti služby reagovat na potřeby zájemce, je možné kontaktovat na tel.: 274 001 318, e-mailu paraple@paraple.cz  či po předchozí dohodě osobně.

 

A proč služby Centra Paraple využít? Na to vám dají odpověď sami klienti.

… Z tohoto pobytu si odnáším hodně energie a doma budu vše pilovat, abych dosáhla svých cílů a snů. Děkuji.

Eliška

 

… Je tu hodně akcí a cvičení v celé partě, a to je také paráda. Je strašně moc věcí, který jsem tu zažil a dozvěděl se, bude mi dlouho trvat, než to doma vše vstřebám.

Jirka

 

..… A baví mě být v Parapleti. Protože každý den zde přináší něco nového, užitečného a potřebného, což je pro mě jako nováčka neocenitelné. Díky všem, kdo jste v Parapleti. …

Karel P.

 

V Parapleti jsem byl poprvé, z jara pojedu rád podruhé. Líbilo se mi tady moc, i když mě tělo bolelo celou noc. Je tu skvělý personál, posunulo mě to zase o kousek dál, a to je to, co jsem si přál. Mnohokrát děkuji, ze života se stále raduji.

Jiří J.

Přidej komentář
banner-handy.jpg
skoda_neridit_banner_vozejkov_550x160px_1.png