Přidej
aktualitu
foto k článku
27.3.2018 | Celá ČR | Vozejkov | 2

Nejlepší nemocnice ČR 2018

Do 31.8. máte možnost ovlivnit dění v českých nemocnicích a zdravotních pojišťovnách prostřednictvím 13. ročníku Nejlepší nemocnice ČR 2018.

1. 2. 2018 byl zahájen 13. ročník celostátního projektu "Nemocnice ČR 2018", který je zaměřen na sledování bezpečnosti a spokojenosti pacientů a zaměstnanců v českých nemocnicích. V rámci tohoto projektu máte možnost se vyjádřit k Vašim případným zkušenostem s pobytem v českých nemocnicích.

 

Vyjádřit se můžete až do 31. 8. 2018, máte tak možnost ovlivnit dění v českých nemocnicích a zdravotních pojišťovnách. Průzkum se týká bezpečnosti a spokojenosti hospitalizovaných pacientů, ambulantních pacientů a zaměstnanců nemocnic. V roce 2017 se celostátního průzkumu zúčastnilo celkem 54 tis. hospitalizovaných pacientů, 33 tis. ambulantních pacientů a 7 tis. zaměstnanců českých nemocnic. Cílem průzkumu je postupné zlepšování kvality zdravotních služeb a péče v českých nemocnicích směrem k potřebám pacientů.

  

Aktuální dotazník pro HOSPITALIZOVANÉ PACIENTY

Aktuální dotazník pro AMBULANTNÍ PACIENTY

 

Hlasovat můžete rovněž v celostátním průzkumu Zdravotní pojišťovna roku 2018, který má za cíl podpořit pozitivní komunikaci zdravotních pojišťoven s pojištěnci a zdravotnickými zařízeními (otázky zaměřené na hodnocení zdravotních pojišťoven z pohledu pojištěnců jsou součástí dotazníku pro hodnocení nemocnic).

 

Výsledky z roku 2017:

Žebříčky českých nemocnic na základě hlasování hospitalizovaných pacientů, ambulantních pacientů a zaměstnanců nemocnic: Nemocnice ČR 2017

Žebříčky českých zdravotních pojišťoven na základě hlasování pojištěnců, ambulantních lékařů a ředitelů nemocnic: Zdravotní pojišťovna roku 2017

 

Více informací naleznete zde: http://www.hc-institute.org/cz/dotazniky.html

Diskuse

| 28.3.2018 13:28

Výstupem jsou jen žebříčky nebo i nějaké změny, zlepšení?

| 28.3.2018 13:35

A jen mimochodem, výsledky jsou průměr, což vůbec nic neříkaá, stejně jako třeba průměrný plat. Např. v Praze je na 1. místě Thomayerova nem., je to nemocnice, kde klidně kombinují výslovně zakázaná léčiva a to tam na to mají přímo oddělení Klinické farmacie. Vede to k úmrtím pacientů, vedení to vždy, když je podáno trestní oznámení (které nikdy naše slavná Policie nevyřeší ale odloží) pár doktorů, nikdy vedoucí lékaře i když jsou pod chybnou léčbou podepsaní, vyháže. Znám mnoho takových připadů.

Přidej komentář
banner-handy.jpg
skoda_neridit_banner_vozejkov_550x160px_1.png