Přidej
aktualitu
foto k článku
7.10.2015 | Celá ČR | Vozejkov

Mobilní fyzioterapie

Fyzioterapie, Prevence, Regenerace.

Specializujeme se na zdravotní péči v oboru fyzioterapie, zejména mimo ambulanci, v rámci léčebné rehabilitace poskytujeme službu ve vlastním sociálním prostředí klientů. Ve vybraných městech můžete navštívit i naše prostory.

 

Prioritou je nastavení léčby přímo pro Vás.

Trápí Vás bolesti zad, krční páteře nebo kloubů? Objevují se problémy během dne, při sportu nebo jste měli úraz? Chcete zdravě cvičit, zvýšit sportovní výkon nebo efektivitu práce? Živíte se sedavým zaměstnáním nebo máte jednostrannou zátěž? Nemáte čas a potřebujete pouze masáž a odpočinek? Chcete zhubnout?

 

Kontaktujte nás!

Budeme s Vámi konzultovat konkrétní problém a nastavíme možnosti terapie, případně Vás doporučíme na specializované pracoviště nebo k lékaři.

Naše péče je nadstandardní v délce terapie, díky otevírací době a žádným čekacím lhůtám s výhodou doprovodných služeb. Profesionalita personálu a kvalita vybavení je samozřejmostí.

 

 

 

Služba v krocích:

  1. Domluva termínu a místa
  2. Anamnéza, vstupní vyšetření (v rozsahu potřebném k terapii)
  3. Terapie, konzultace, instruktáž
  4. Domluvení další terapie, pokud se nejednalo o jednorázové ošetření

 

Jednorázová terapie - Terapie za účelem vyřešení akutního problému, regenerační procedury (masáž). - Pokud Vás trápí nějaký zdravotní problém a myslíte si, že nemusíte k lékaři, kontaktujte nás, třeba Vám pomůžeme, nemusíte dojíždět a čekat v ordinaci na vyšetření.

 

Klasická rehabilitace - Zpravidla 6-10 návštěv, řešení akutního či dlouhodobého zdravotního problému, důraz je kladen na odhalení příčiny.

 

Dlouhodobá péče - Pro diagnózy a stavy s potřebou pravidelné rehabilitace. Důraz je kladen na prevenci a udržení funkčního stavu jedince pro jeho potřeby.

 

Reference:

Naší vizitkou je spokojená klientela zejména s dlouhodobou terapií a efektivitou jednorázového ošetření. Využíváme dostupné techniky a léčebné směry, navíc s vlastní nápaditostí.

Absolvování oboru fyzioterapie na Fakultě tělesné kultury Univerzity Palackého v Olomouci, aktuálně v rámci FTK UP v Olomouci spolupráce ve vědě a výzkumu (obor fyzioterapie a obor přírodních věd v kinantropologii). 6-letá praxe v ambulanci, 3-letá praxe v mimo ambulantní péči.

 

Vybavení:

Terapeutické lehátko / masážní židle / cvičební podložka / přistroj na fyzikální terapii: BTL-4825s Premium / cvičební pomůcky (overball, theraband, SM-systém, balanční čočka, …) / kineziotaping / přípravky Perskindol / ergonomické pomůcky / fotoaparát, kamera / více podle potřeb terapie

Přidej komentář
banner-handy.jpg
skoda_neridit_banner_vozejkov_550x160px_1.png