Přidej
aktualitu
foto k článku
30.7.2015 | Celá ČR | Vozejkov

Mistrovství Evropy týmů a párů v Londýně - ohlédnutí

Mladý pár sbírá zkušenosti.

Milí boccističtí fanoušci.

 

Nyní píši již přímo z České republiky, kam jsme dnes v noci přiletěli. Jak se vedlo našim klukům o víkendových zápasech? Do zápasu proti úřadujícím paralympijským vítězům vstoupil nejmladší pár turnaje (rozuměj naši kluci) velmi nebojácně a po dvou směnách vedl 2:0. Bohužel pak ale soupeři umožnil snížit a zápas nakonec prohrál těsně 2:3. V dalším utkání proti špičkovému a zkušenému týmu Portugalců kluci drželi krok a dotáhli zápas až do prodloužení – tie-breaku, kde bohužel nepřálo štěstí a ze zápasu tak vítězně odcházeli Portugalci. Opět to byl ale velmi vyrovnaný zápas, ve kterém vyhrál šťastnější. To proti Španělům už to bylo jednoznačnější, kluci se bohužel nevyvarovali chyb a odnesli si až zbytečně krutou porážku 7:1. Dveře na paralympiádu do Ria se tak naší BC3 reprezentaci s největší pravděpodobností uzavřely. My přesto děkujeme za podporu a vězte, že máme za sebou velmi náročnou polovinu roku 2015 (2. místo na Evropském poháru v Barceloně, 7. místo v polské Poznani a nyní 8. místo z Mistrovství Evropy.

 

 

 

Situace se oproti loňsku bohužel nezlepšila a tak si na všechny reprezentační závody musíme shánět peníze sami.

 

Radost nám udělali Slováci, kteří v kategorii BC4 vyhráli a vybojovali si přímý postup do RIA, v kategorií týmů BC1 a BC2 pak po napínavém finále s Brity prohráli a získali i tak krásné druhé místo.

 

Protože nám letadlo letělo až v pondělí večer, šli jsme se ještě projít po Guildfordu a z této procházky Vám zasíláme jednu fotku.

 

 

Děkujeme za Vaši přízeň, velmi si jí vážíme.

 

Pokud se budete chtít osobně s boccisty setkat, či bocciu podpořit svým během, jste zváni na Havířskou desítku, která se bude konat v sobotu 17. října na Náměstí republiky v Havířově (desitka.skfuga.cz).

 

O akci jsme psali na Vozejkově - Havířská desítka 2015

 

Za celý český BC3 team (Jirka a Milan Svojanovští, Lenka Suchá, Pepa a Pepa Suchý) se loučí Martin.

 

Přidej komentář
banner-handy.jpg
skoda_neridit_banner_vozejkov_550x160px_1.png