Přidej
příběh
foto k článku
14.10.2014 | Celá ČR | Vozejkov

Mirek Suchý - Auto pro vozíčkáře

Pomozme Mirkovi Suchému ještě trošku usnadnit život

Život je jen náhoda, jednou si dole jednou nahoře, zpívá se v jedné známé písničce. Osud si s námi pohrává a bohužel se stává že někomu cestu zdola nahoru pořádně ztíží. Před 5 lety jsem poznal jaké to je když člověk udělá chybu za kterou se platí po zbytek života. Po úraze míchy jsem skončil na invalidním vozíku a můj život nabral rázem jiný směr. Mimo spousty ostatních zájmů jsem působil také jako oddílový vedoucí a zhruba 2 roky po úraze jsem za finanční pomoci širokého okolí, skrze podobné webové stránky, získal peníze na elektrický invalidní vozík, který umí bez problémů jezdit i mimo cesty a akcí s dětmi se tak mohu účastnit i dále. Vozík mne dodnes hodně usnadňuje život.

 

Čas pokročil a já bych se rád stal ještě více samostatným a tak sháním finance na auto, kterým bych mohl přepravovat vozík a sebe. Vozík je dost veliký a tak volba auta byla celkem jednoduchá VW Caddy Maxi. S cenou je to již horší, ta představuje částku 631 597 Kč. Od státu mám šanci získat maximálně 200 000 Kč, ale úspěch se předem nedá nijak odhadnout. A jak mne můžete při mé snaze pomoci?

 

Přispěním jakékoliv částky na účet č. 7371588001 / 5500. Všechny zaslané částky (můžete si částku odečíst z daňového základu) budou zveřejněny na této stránce a já předem děkuji za Vaši pomoc.

Přidej komentář
banner-handy.jpg
skoda_neridit_banner_vozejkov_550x160px_1.png