Přidej
aktualitu
foto k článku
20.4.2017 | Celá ČR | Vozejkov

Letní akce s SKVéčkem 2017

Přehled akcí pořádaných Sportovním klubem vozíčkářů Praha.

25. 4. od 16.00 do 18.00 jachtařské odpoledne v Praze Podolí 

Přijďte si vyzkoušet speciálně upravené jachty, které zvládnou ovládnout paraplegici i kvadruplegici. Akce bude ve spolupráci s CERE Yacht Club, kde si všichni na vodě zkusí, jak se jachta pro vozíčkáře řídí. Adresa: Jacht Club CERE, Podolské Nábřeží - přístav 1, Praha 4

 

16. - 18. 6. vodní víkend na Dalešické přehradě

Víkend v seakayacích v doprovodu zkušených kajakářů. Nocovat budeme pod stanem (můžeme půjčit). Sobota a neděle se stráví na přehradě, najeté kilometry přizpůsobíme vašim silám. Jídlo si zajistí každý sám. Na akci je zajištěno půjčení seakayaků a celého vybavení, večerní oheň s kytárkou a grilováním, zkušení asistenti. Cena akce je 200 Kč. V ceně je nocleh, půjčení lodí s vybavením a pojištění. Nocleh nás čeká v kempu Wilsonka, Hartvíkovice 221, Hartvíkovice, www.wilsonka.cz. Nadšenci, ozvěte se Bennymu: 725062963, petr.kubal6@seznam.cz.

 

22. - 25. 6. vodácká akce na Ohři

Zajišťujeme zkušené instruktory, nafukovací pálavy, speciálně upravené sedačky, vesty, helmy, pádla a pojištění. Cena akce je 1 800 Kč. Zahrnuje ubytování v kempech, půjčení lodí a celého vybavení, pojištění. V ceně není doprava a jídlo. Spát budeme ve stanech (můžeme půjčit) v kempech podél řeky, předpokládaný začátek akce je v Karlových Varech. 

 

26. - 28. 6. vodní lyžování Stráž pod Ralskem

Zveme vás na adrenalinové dny ve wakeboardingovém parku Stráž pod Ralskem. Cena akce je 1 500 Kč. V ceně je jízda ve wake parku na vleku, jistící člun, ubytování v chatkách a pojištění. V tomto parku již mají s vozíčkáři zkušenosti. Wakeová prkna vám půjčíme. 

 

12. - 16. 7. vodácká akce na Sázavě 

Zajišťujeme zkušené instruktory, nafukovací pálavy, speciálně upravené sedačky, vesty, helmy, pádla a pojištění. Cena akce je 2 400 Kč, zahrnuje ubytování v kempech, půjčení lodí s celým vybavením a pojištění. Místo odkud se popluje upřesníme.

 

19. - 23. 7. cykloakce jižní Morava 

Ubytování ještě upřesníme. Cena akce je přibližně 3 000 Kč. V ceně je ubytování, polopenze a pojištění. Půjčení handbiku možné za 50,- Kč/den.

 

9. - 13. 8. cykloakce jižní Čechy

Čekají vás sportovní dny s handbiky. Cena akce je 2000,-, zahrnuje nocování v chatkách v kempu, polopenzi a pojištění. Půjčení handbiku možné za 50,- Kč/den.

15. - 20. 8. rodinná cykloakce Lutová  

Čeká nás akce pro Vás a Vaše celé rodinky. Profrčíme společně jižní Čechy. Hlavy složíme v penzionu Vyhlídka v Lutové u Chlumu u Třeboně www.lutova.webpark.cz. Výlety přizpůsobíme našim malým účastníkům, abychom je příliš neuhnali. Ale nebudeme se na kolech jen krajinou hnát, budeme si i pěkně hrát. 

Cena akce je: 

  • vozíčkář 2 500 Kč
  • doprovod: 2 500 Kč
  • dítě 3 – 10 let: 2 200 Kč 
  • dítě 0 – 3 roky: 0,- 

Cena zahrnuje ubytování, polopenzi a pojištění. Handbike Vám můžeme půjčit za 50 Kč/den.

 

25. - 27. 8. víkend v lanovém centru Proud v Brně

Vyzkoušíme houpačku s volným pádem, lanovku v 12 metrech s 90-ti metrovou pořádně rychlou jízdou. Každý vyzkouší vlastní síly při jumorování. Cena akce je 1 400 Kč. V ceně jsou nezapomenutelné zážitky v lanáči s velmi zkušenými instruktory, společné ubytování v tělocvičně, večerní grilování a pojištění. 

 

31. 8. - 3. 9. vodácká akce na divoké Salze

Na akci zajišťujeme zkušené instruktory, nafukovací lodě pálava, další nutné vybavení: vesty, helmy, pádla a záchranné plováky. Cena akce je 2 500 Kč. V ceně je nocování v kempu pod stanem (stany můžeme půjčit), půjčení lodí s vybavením a pojištění. 

 

13. - 17. 9. cykloakce na Šumavě

Pohodové cyklo výlety krásnou Šumavou. Ubytování nám poskytne stylový penzion Mauritz www.penzion-mautz.cz. Cena akce je 2 300 Kč. V ceně ubytování, snídaně a pojištění. Večeře si bude možné objednat na penzionu podle vašich chutí. Ceny večeří jsou okolo 110 Kč. Handbiky vám můžeme půjčit za 50 Kč/den. 

 

Líbí se?

Čekám, že se nám začnou hromadit emaily a telefony zájemců, našich sportovních nadšenců: krunclova@skvpraha.org a 777 256 053

 

Přejeme pohodové jarní dny!
Míša a Míra

 

Přidej komentář
banner-handy.jpg
skoda_neridit_banner_vozejkov_550x160px_1.png