Přidej
příběh
foto k článku
29.4.2016 | Celá ČR | Vozejkov

Fotosoutěž Handycap tour

Fotografická soutěž na téma „uvedeme vás do pohybu“.

Vážení přátelé,

 

společnost Opel CS a její program Opel Handycars společně s Národní radou osob se zdravotním postižením ČR, Hamzovou odbornou léčebnou pro děti a dospělé, Rehabilitačním ústavem Kladruby, Fujifilm Česká republika a ÚAMK Praha vyhlašují fotografickou soutěž na téma „uvedeme vás do pohybu“ s podtitulem svoboda pohybu osob se zdravotním postižením. Tato fotografická soutěž se koná u příležitosti prvního ročníku Handycap tour. 

 

Vážení přátelé, v příloze Vám posílám propozice pro tuto fotografickou soutěž. Fotografie musí být pořízeny z jednotlivých akcí prvního ročníku Handycap tour nebo akční fotografie ze života osob se zdravotním postižením. V propozicích je uvedeno, kde se konají jednotlivé akce.  Vítězové soutěže mohou vyhrát velmi zajímavé ceny, které jsou uvedené také v propozicích soutěže. Dále Vám v příloze posílám plakát akcí Handycap tour 2016, abyste věděli přesně, který den se jednotlivé akce konají, a je samozřejmé, že budete vítáni na těchto akcích. První akcí Handycap tour 2016 je sportovní den Rehabilitačního ústavu Kladruby, a to v pátek 13. května 2016. 

 

Vážení přátelé, věříme, že tato soutěž Vás zaujme, a že návštěva jednotlivých akcí Handycap tour bude pro Vás zajímavá a přínosná. 

Přeji Vám všechno dobré. 

 

Mgr. Václav Krása
předseda NRZP ČR

Přidej komentář
banner-handy.jpg
skoda_neridit_banner_vozejkov_550x160px_1.png