Přidej
aktualitu
foto k článku
26.2.2017 | Celá ČR | markéta krylová

Dotazník pro pacienty s míšní lézí

Dobrý den, obracím se na Vás s velikou prosbou o spolupráci. Jmenuji se Markéta Krylová a jsem studentkou 3. ročníku FYZIOTERAPIE ZČU.V rámci svého studia jsem zjistila, že doposud nebyl v ČR realizován výzkum, který by zjišťoval, která terapie nejvíce napomáhá ke snížení spasticity.
Dobrý den,
Obracím se na Vás s velikou prosbou o spolupráci.Jmenuji se Markéta Krylová a jsem studentkou 3. ročníku FYZIOTERAPIE ZČU.V rámci svého studia jsem zjistila, že doposud nebyl v ČR realizován výzkum, který by zjištoval,která terapie nejvíce napomáhá ke snížení spasticity. To vedlo k mému tématu Bakalářské práce - Ovlivnění spasticity u pacientů se spinální lézí. Aby práce byla co nejvíce objektivní jsou vytvořeny dva dotazníky,jeden patří Vám pacientům a druhý fyzioterapeutům. Ráda bych Vás v této souvislosti poprosila o vyplnění mého dotazníku. Dotazník je anonymní a jeho vyplnění Vám nezabere více než 10 minut. Vyplněním dotazníku souhlasíte s použitím informací pro účely mé Bakalářské práce.Dotazník obsahuje 20 otázek. U některých je pro lepší orientaci uveden v závorce za otázkou příklad.
Pokud byste však měli nějaké obtíže s vyplňováním dotazníků, obraťte se na mne na níže uvedené emailové adrese. MarketaKrylova@seznam.cz
Přidej komentář
banner-handy.jpg
skoda_neridit_banner_vozejkov_550x160px_1.png