Přidej
aktualitu
foto k článku
12.7.2018 | Celá ČR | Vozejkov

Doplňující informace o léčbě produktem AMNIODERM

Kontakty na aplikující lékaře Česká republika.

Před nedávem jsme na Vozejkově uvedli reportáž o přípravku AMNIODERM® na hojení dlouhodobě otevřených ran, jež vyvinuli brněnští vědci z Národního centra tkání a buněk. Na základě četných klientských žádostí jsme centrum oslovili  s žádostí o bližší informace.

 

Společnost nám k léčbě produktem AMNIODERM® poskytla níže uvedené informace:

 

Děkujeme Vám za zájem o léčbu produktem AMNIODERM®, určeným pro podporu hojení chronických ran.

V první řadě bychom chtěli upřesnit, že Národní centrum tkání a buněk, a.s. není zdravotnickým zařízením, ve kterém probíhá léčba. Jsme pracovištěm, které vyrábí a vyvíjí produkty na bázi tkání a buněk pro lékaře ve zdravotnických zařízeních.

Produkt AMNIODERM® je vhodný pro chronické rány do 10 cm. Prozatím se nám nepodařilo dohodnout pro produkt úhradu zdravotní pojišťovnou. Nechceme však odkládat možnost léčby. Abychom učinili léčbu co nejpřístupnější všem potřebným pacientům, bude Vám první aplikace AMNIODERM® poskytnuta zdarma. Zároveň se po první aplikaci zdarma můžete rozhodnout, jestli budete v léčbě pokračovat. Případné další aplikace je nutné uhradit formou samoplátcovství. Cena léčby se pohybuje v rozmezí 1900- 13000 Kč v závislosti na velikosti použitého transplantátu (1x2 cm- 6x6 cm).

Přesnou cenu, a zda je pro Vás léčba vhodná musí vždy určit lékař zkušený v oblasti hojení chronických ran, který má zkušenost s aplikací AMNIODERM® (lékař Aplikačního centra).

 

Zde jsou kontakty na aplikující lékaře:

PRAHA- MUDr. Matěj Hladký, Chirurgická ambulance, tel. 724 156 832, objednání pouze pomocí SMS ve tvaru AMNIODERM, jméno, příjmení, konzultace

TŘINEC-MUDr. Jan Stryja, PhD., Salvatella-chirurgická, cévní a podiatrická ambulance, tel. 558 332 092,

e-mail:ambulance@salvatella.cz

JIHLAVA- MUDr. Radovan Čech, Chirurgická ambulance Nemocnice Jihlava, tel. 567 157 276

SOKOLOV- MUDr. Karel Balabán, Centrum hojení ran, tel. 603 165 390 (vrchní sestra paní Hepnerová)

 

Aplikační centrum zvolte dle vzdálenosti a dostupnosti od Vás.

 

Pokud lékař v Aplikačním centru vyhodnotí, že jste vhodný pacient pro léčbu, objasní Vám postup a zahájí léčbu. Před aplikací bude Vaše rána lékařem posouzena, vyfocena a bude změřen její rozsah. Totéž se uskuteční před každou další aplikací. Tento postup Vám umožní sledovat progres hojení rány až do jejího vyléčení. AMNIODERM® se vyrábí v rozměrech od 1x2 cm až  do 6x6 cm.

 

 

Přidej komentář
banner-handy.jpg
skoda_neridit_banner_vozejkov_550x160px_1.png