Přidej
příběh
foto k článku
18.5.2016 | Moravskoslezský kraj | Vozejkov

Colours bez bariér

Informace o bezbariérovosti na festivalu Colours of Ostrava 2016.

Vážení přátelé,

 

jsem velice ráda, že Vám letos již pošesté v řadě můžeme představit projekt Colours bez bariér, který pořádáme v rámci 15. ročníku multižánrového hudebního festivalu Colours of Ostrava 2016 (14. - 17. července).

 

Stejně jako v minulých letech nabízíme řadu výhod pro držitele průkazů ZTP a ZTP/P – jako jsou například zvýhodněná cena vstupenky, u ZTP/P doprovod zdarma, speciální tribuny, možnost objednat si zdarma asistenta, který poskytne servis při pohybu v areálu po celou dobu festivalu. I v letošním roce nabízíme přepravu osob po Ostravě speciálně upravenými automobily, tzv. BB Taxi (bezbariérové taxi). Návštěvníci se zdravotním znevýhodněním s průkazem ZTP a ZTP/P si mohou zarezervovat bezbariérové ubytování v ostravských hotelích nebo místo v našem stanovém městečku či parkovací místo.

 

Na závěr bych Vás všechny chtěla srdečně pozvat na náš bezbariérový festival Colours of Ostrava, který v minulém roce navštívilo téměř 700 zdravotně znevýhodněných návštěvníků z celé České republiky ale také ze zahraničí (především ze Slovenska a z Polska). Věřím, že i program letošního ročníku bude pro Vás natolik atraktivní, abyste jej navštívili také Vy a Vaši přátelé.

Na setkání na festivalu Colours of Ostrava 2016 se těší

 

Zlata Holušová, ředitelka festivalu

 

 

Pro bližší informace kontaktujte:

 

Mgr. Katarína Kijonková

Vedoucí projektu

 

Monika Macháčková

Koordinátor projektu

 

Mob.: 731 932 768

E-mail: bezbarier@colours.cz

 

COLOURS BEZ BARIÉR – bližší informace ( nižší vstupné, rezervace bezbariérového ubytování, bezbariérové stanové městečko vedle festivalového areálu, rezervace parkovacích míst, doprava v rámci města Ostrava bezbariérovým taxi (tzv. BB TAXI), asistenti Colours bez bariér, speciální vybavení a zařízení pro vozíčkáře, Informační centrum Colours bez bariér)

 

Bližší informace získáte také na:

  • obecné informace:  731 932 768 (od 15. 5. 2016)
  • rezervace BB TAXI: 732 253 505 (od 8. 7. 2016)
  • e-mail: bezbarier@colours.cz
  • www.colours.cz, sekce Praktické

 

SLEDUJTE PRŮBĚŽNĚ NAŠE STRÁNKY, NĚKTERÉ INFORMACE K PROJEKTU MŮŽOU BÝT JEŠTĚ PŘED ZAČÁTKEM FESTIVALU AKTUALIZOVÁNY.

Přidej komentář
banner-handy.jpg
skoda_neridit_banner_vozejkov_550x160px_1.png